2017. március 15., szerda

Hosszú távú öngondoskodási program



Milyen fajta tőketeremtő módszert alkalmazzunk, amikor megfogalmazódik bennünk, hogy egy hosszú távú öngondoskodási programot szeretnénk megvalósítani?
Akár a tőzsdére is gondolhatunk, mint módszer, de a mai napig is legismertebb kereskedési technika, függetlenül attól, hogy részvény, vagy devizával kereskedünk, azt úgynevezett irány kereskedésnek mondjuk. Ennél a módszernél arra spekulálunk, hogy a kereskedett termék vagy lefele vagy felfele fog mozogni. Köztudott, hogy az iránykereskedési stratégiáknál a profitos kötések aránya átlagosan csak 50%. Tehát nehézhosszútávon megőrizni a pozitív eredményünket, ha nem kapunk kellő önbizalmat és sikerélményt az elvégzett munka mellé.
Emellett található egy különleges kereskedési technika, amikor függetlenül a piaci mozgástól tudunk folyamatos profitot generálni a számlánkon és sokkal magasabb a nyertes kötések száma, mint az iránykereskedésnél. Az irány független kereskedési stratégia jóvoltából a profitos kötések aránya több, mint 80%.
Ilyen irány semleges kereskedési stratégia használatával, igazolhatóan képesek a traderek behozni akár a havi 10-12%-os profitot a számlájukra. Így már nevezhetjük egy ígéretes vagyonépítési módszernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése